|
|
|
|
גרגרי חומוס מתובלים נוסח הודו
/ דליה פן-לרנר
|
חומרים
|
350 גרם (2 כוסות) גרגרי חומוס מושרים במים במשך לילה |
3 כפות שמן |
1 בצל גדול קצוץ |
1-2 שיני שום קצוצות |
2 כפיות כמון טחון |
1 כפית פלפלת חריפה (קאיין) |
1/2 כפית כורכום טחון |
1/2 כפית גרגרי כוסברה טחונים |
2 כפות מיץ לימון |
מלח ופלפל שחור גרוס |
עלי כוסברה קצוצים |
אופן ההכנה |
- מבשלים את גרגרי החומוס במים עד שהם רכים (כשעה וחצי), ומסננים.
- מחממים בסיר את השמן ומטגנים בו את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב. מוסיפים את גרגרי החומוס וכל יתר המרכיבים מלבד עלי הכוסברה. מקפיצים כ3- דקות מעל אש בינונית (נזהרים שלא לשרוף את המרכיבים, ואם יש צורך מוסיפים מעט מים).
- מעבירים לקערה וזורים מעל את עלי הכוסברה הקצוצים. מגישים חם.
גיוון: אפשר לקשט בפרוסות דקות של בצל ועגבניה.
| חזרה | | |