שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חצילים קלויים עם עגבניות מיובשות ונענע / חנוך בר שלום


חומרים
3-2 חצילים
10 עגבניות מיובשות בשמן-זית
3 כפות משמן ההשריה של העגבניות
4 כפות נענע קצוצה
אופן ההכנה
  1. פורסים את החצילים לפרוסות בעובי סנטימטר, מפזרים מעל מעט מלח גס. מעמידים בצד לרבע שעה.
  2. מנערים את פרוסות החצילים מהמלח. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הפרוסות משני הצדדים. מוציאים ומספיגים על נייר מגבת.
  3. מערבבים את החצילים עם השמן והנענע ומניחים בקערת הגשה. מפזרים מעל את העגבניות ומגישים.

חזרה