שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כבד קצוץ / הדי שרון

אוכלים עם בצל טרי קצוץ דק, עגבניות פרוסות, מלפפונים כבושים במלח וחלה טרייה.


חומרים
250 גרם כבד בקר
250 גרם כבד עוף
4 בצלים גדולים
4 ביצים קשות
מלח
פלפל שחור
100 גרם חמאה
מעט שמן
אופן ההכנה
  1. חותכים את הכבד לחתיכות בינוניות. פורסים את הבצלים. מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצלים עד שהם מתרככים. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  2. מחממים עוד שמן במחבת ומטגנים את נתחי הכבד על אש גבוהה, עד שהם משחימים מכל הצדדים. מוסיפים את הבצלים, הביצים הקשות (חתוכות לחתיכות גדולות) והמרגרינה ומבשלים כ10- דקות על אש קטנה. מערבבים מדי פעם. מפלפלים, ממליחים ומצננים. כשקר, טוחנים במעבד-מזון (נזהרים לא לטחון יותר מדי, שלא תתקבל תערובת נוזלית), טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר, במיכל סגור היטב.

חזרה