כבד קצוץ
/ הדי שרון
אוכלים עם בצל טרי קצוץ דק, עגבניות פרוסות, מלפפונים כבושים במלח וחלה טרייה.
|
חומרים
|
250 גרם כבד בקר |
250 גרם כבד עוף |
4 בצלים גדולים |
4 ביצים קשות |
מלח |
פלפל שחור |
100 גרם חמאה |
מעט שמן |
אופן ההכנה |
- חותכים את הכבד לחתיכות בינוניות. פורסים את הבצלים. מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצלים עד שהם מתרככים. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- מחממים עוד שמן במחבת ומטגנים את נתחי הכבד על אש גבוהה, עד שהם משחימים מכל הצדדים. מוסיפים את הבצלים, הביצים הקשות (חתוכות לחתיכות גדולות) והמרגרינה ומבשלים כ10- דקות על אש קטנה. מערבבים מדי פעם. מפלפלים, ממליחים ומצננים. כשקר, טוחנים במעבד-מזון (נזהרים לא לטחון יותר מדי, שלא תתקבל תערובת נוזלית), טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר, במיכל סגור היטב.
|
חזרה |