שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט גרגרי חומוס / רן שמואלי


חומרים (10 מנות)
500 גרם גרגרי חומוס יבשים איכותיים
3 בצלים גדולים קצוצים
8 כפות שמן זית
צרור כוסברה טרייה, ללא גבעולים, קצוצה גס
ענף עלי נענע טריים, קצוצים גס
מיץ מ 2 לימונים טריים
2 שיני שום כתושות
3 פלפלים אדומים קלויים על האש, או במחבת ללא שמן
כפית גדושה של כמון טחון
אופן ההכנה
  1. משרים את גרגירי החומוס במים ומכסים למשך הלילה. למחרת שוטפים ומבשלים במים, ומכסים עד שהם מתרככים.
  2. קוצצים את הפלפלים הקלויים לקוביות קטנות. מערבבים את שאר החומרים יחד. טועמים ומוסיפים עוד כמון, מיץ לימון, או שמן זית לפי הטעם.

חזרה