|
|
|
|
פטריות פורטבלו בגריל
/ שישי דרעי
|
חומרים (3 מנות)
|
5 פטריות פורטובלו בינוניות |
1 כוס שמן זית |
1/4 כוס חומץ בלסמי |
1/4 כוס רוטב סויה |
4 שיני שום קצוצות |
מלח ופלפל שחור גרוס |
מעט כמון |
אופן ההכנה |
- מחממים גריל פחמים או מחבת פסים.
- מפרידים את רגלי הפטריות מהכיפות. מערבבים היטב את השמן, החומץ, הסויה והשום.
- מניחים את הפטריות על הגריל או המחבת, על חלקן החיצוני. מורחים את הפטריות מצידן הפנימי ברוטב, צולים כ 4 דקות, הופכים וצולים כ 3 דקות נוספות. הופכים שוב ומורחים את הצד הפנימי של הפטריות ברוטב פעם נוספת. מתבלים במלח, פלפל וכמון ומגישים חם.
| חזרה | | |