שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטריות פורטבלו בגריל / שישי דרעי


חומרים (3 מנות)
5 פטריות פורטובלו בינוניות
1 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס רוטב סויה
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט כמון
אופן ההכנה
  1.  מחממים גריל פחמים או מחבת פסים. 
  2. מפרידים את רגלי הפטריות מהכיפות. מערבבים היטב את השמן, החומץ, הסויה והשום. 
  3. מניחים את הפטריות על הגריל או המחבת, על חלקן החיצוני. מורחים את הפטריות מצידן הפנימי ברוטב, צולים כ 4 דקות, הופכים וצולים כ 3 דקות נוספות. הופכים שוב ומורחים את הצד הפנימי של הפטריות ברוטב פעם נוספת. מתבלים במלח, פלפל וכמון ומגישים חם.

חזרה