|
חומרים
|
1 לחמניה ארוכה או רבע ככר לחם לבן טרי |
1 כף גדושה אריסה (רסק פלפלים טוניסאי) |
סלט גזר מבושל חריף או סלט דלעת פיקנטי |
1 לימון כבוש קטן, חתוך לקוביות |
1 תפוח אדמה קטן מבושל, קלוף וחתוך לקוביות |
1 ביצה קשה חתוכה לקוביות |
מעט זיתים שחורים או ירוקים |
4 כפות גדושות טונה משומרת בשמן ומסוננת |
1 פלפלון חריף כבוש |
אופן ההכנה |
- חוצים את הלחמנייה או מוציאים את התוכן הרך מרבע כיכר לחם לבן.
- מורחים את הלחם או הלחמנייה באריסה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומגישים.
|
חזרה |