שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטריות מוקפצות / דליה פן-לרנר

כדאי להשתמש בפטריות בר מכיוון שטעמן חזק יותר. את הפטריות מטגנים בשמן זית או חמאה לפי הטעם. הכמויות במתכון לפי הטעם והתאבון.


חומרים
פטריות בר, או כל סוג אחר
חמאה או שמן זית לטיגון
שום קצוץ
טפטוף מיץ לימון
מעט טרגון טרי, או פטרוזיליה קצוצה
חופן פירורי לחם מיובשים בתנור (לא פירורי לחם קנויים)
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. חותכים את הפטריות הגדולות לרבעים או לפרוסות. את הפטריות הקטנות משאירים שלמות.
  2. ממיסים חמאה או מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את הפטריות ומאדים על אש גבוהה. מוסיפים שום קצוץ, מתבלים במלח, פלפל, עשבי תיבול ומיץ לימון. זורים על הפטריות את פירורי הלחם, מקפיצים דקה או שתיים ומגישים מיד.

חזרה