שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב אווז / חנוך בר-שלום


חומרים
800 גרם ירך אווז ללא עצמות ועור
4 בצלים ירוקים (החלק הלבן בלבד) פרוסים
4 כפות פרורי לחם
1 כפית רוזמרין או טימין קצוץ
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
1/2 כוס סודה לשתייה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. טוחנים את הבשר, מוסיפים את הבצל, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את הסודה וממשיכים לערבב. משהים 4 שעות לפחות, או למשך הלילה.
  2. יוצרים קציצות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.

חזרה