|
|
|
|
פילה דג בגריל ברוטב אורגנו ושום
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
8 פילטים של דג טרי (שד הים, לוקוס, בס או דניס) במשקל של כ 200 גרם כל אחד |
מעט שמן זית |
לרוטב: |
2/3 כוס עלי אורגנו טרי |
1/3 כוס פטרוזיליה |
5 שיני שום |
1/2 כוס שמן זית |
מלח ופלפל |
4 לימונים חצויים |
אופן ההכנה |
1. מועכים במעבד-מזון את כל חומרי הרוטב, מלבד הלימון, למחית חלקה. 2. מורחים את הדגים במעט שמן זית וצולים כ 3 דקות מכל צד. 3. מניחים את הדגים בצלחת הגשה כשהעור כלפי מטה. מורחים את הרוטב, סוחטים לימון מעל ומגישים.
| חזרה | | |