שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פילה דג בגריל ברוטב אורגנו ושום / חנוך בר-שלום


חומרים
8 פילטים של דג טרי (שד הים, לוקוס, בס או דניס) במשקל של כ 200 גרם כל אחד
מעט שמן זית
לרוטב:
2/3 כוס עלי אורגנו טרי
1/3 כוס פטרוזיליה
5 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
4 לימונים חצויים
אופן ההכנה
1. מועכים במעבד-מזון את כל חומרי הרוטב, מלבד הלימון, למחית חלקה.
2. מורחים את הדגים במעט שמן זית וצולים כ 3 דקות מכל צד.
3. מניחים את הדגים בצלחת הגשה כשהעור כלפי מטה. מורחים את הרוטב, סוחטים לימון מעל ומגישים.


חזרה