|
|
|
|
חציל ממולא ברוקפור ומוצרלה
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
3 חצילים |
100 גרם גבינת רוקפור מגוררת |
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת |
מלח ופלפל שחור |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- חותכים את החצילים לפרוסות לאורך, זורים עליהן מעט מלח ומעמידים בצד ל 20 דקות.
- מחממים שמן במחבת, מנערים את פרוסות החצילים מהמלח ומטגנים. מוציאים ומספיגים על ניר.
- מערבבים את הגבינות ומתבלים בפלפל שחור.
- מניחים פרוסת חציל על משטח עבודה. מניחים בקצה מעט מהתערובת ומגלגלים. ממשיכים באותה דרך עם שאר הפרוסות.
- אופן ההגשה: מחממים את החצילים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ומגישים.
| חזרה | | |