שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חציל ממולא ברוקפור ומוצרלה / חנוך בר-שלום


חומרים
3 חצילים
100 גרם גבינת רוקפור מגוררת
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. חותכים את החצילים לפרוסות לאורך, זורים עליהן מעט מלח ומעמידים בצד ל 20 דקות.
  2. מחממים שמן במחבת, מנערים את פרוסות החצילים מהמלח ומטגנים. מוציאים ומספיגים על ניר.
  3. מערבבים את הגבינות ומתבלים בפלפל שחור.
  4. מניחים פרוסת חציל על משטח עבודה. מניחים בקצה מעט מהתערובת ומגלגלים. ממשיכים באותה דרך עם שאר הפרוסות.
  5. אופן ההגשה: מחממים את החצילים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ומגישים.

חזרה