שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פונץ' סיידר חם / דליה פן-לרנר

משקה אלכוהולי חגיגי.


חומרים
1 ליטר סיידר
1/2 כוס ברנדי תפוחים (קלוואדוס)
1/2 כוס רום (המשקה, לא התמצית!)
1-2 תפוחי עץ חתוכים לפלחים (ללא הליבה)
8 מסמרי ציפורן שלמים
2 מקלות קינמון שבורים ל 6-4 חתיכות
סוכר חום לפי הטעם
עלי נענע (לא הכרחי)
אופן ההכנה
  1. מחדירים את מסמרי הציפורן ל- 8 מפרוסות התפוחים. מכניסים את כל החומרים, חוץ מעלי הנענע, לסיר אמייל או פלדת אל-חלד ומחממים על אש קטנה 10 דקות (לא מרתיחים ממש, אחרת האלכוהול יתנדף). מוסיפים את עלי הנענע לפני ההגשה.
חזרה