שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תפוחי אדמה וצלפים / דליה פן-לרנר


חומרים
1 ק"ג תפוחי אדמה בינוניים (רצוי מזן דזירה)
1 בצל סגול חתוך לקוביות (קצוץ גס)
4 כפות צלפים כבושים
1 כף אורגנו מיובש
8 כפות שמן זית
3 כפות חומץ יין אדום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. שולקים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם מבושלים אך לא רכים מדי. מצננים מעט, מקלפים וחותכים לקוביות. מעבירים לקערה. מוסיפים את הצלפים הבצל והאורגנו. מערבבים את החומץ והשמן עם מלח ופלפל ויוצקים לסלט. מערבבים ומגישים.
חזרה