|
|
|
|
פלפלים קלויים בתחמיץ
/ חנוך בר שלום
|
חומרים
|
10 פלפלים קלויים וקלופים |
לתחמיץ: |
1/4 כוס חומץ בן יין אדום |
1/4 כוס מים |
1/2 כוס שמן זית |
2 שיני שום כתושות |
1 כפית סוכר או דבש |
1 כף טימין טרי קצוץ (או אורגנו יבש) |
מעט פפריקה חריפה |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל מרכיבי התחמיץ, יוצקים על הפלפלים ומשהים במקרר 8 שעות לפחות.
- מגישים כמנה ראשונה, כמרכיב בסלט או כתוספת למנה עיקרית. הפלפלים נשמרים במקרר 3-4 ימים.
| חזרה | | |