שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פלפלים קלויים בתחמיץ / חנוך בר שלום


חומרים
10 פלפלים קלויים וקלופים
לתחמיץ:
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1/4 כוס מים
1/2 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 כפית סוכר או דבש
1 כף טימין טרי קצוץ (או אורגנו יבש)
מעט פפריקה חריפה
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל מרכיבי התחמיץ, יוצקים על הפלפלים ומשהים במקרר 8 שעות לפחות.
  2. מגישים כמנה ראשונה, כמרכיב בסלט או כתוספת למנה עיקרית. הפלפלים נשמרים במקרר 3-4 ימים.

חזרה