|
|
|
|
סלט טופו
/ פיליס גלזר
|
חומרים (3 מנות)
|
250 גרם טופו |
גבעול סלרי קצוץ דק ככל האפשר |
1/2 פלפל ירוק קצוץ דק ככל האפשר |
1 בצל קטן, קצוץ דק ככל האפשר |
3 כפות מיונז (אפשר מיונז סויה) ללא חומר משמר |
1 כפית חרדל |
1/2 כפית שמיר שטוף היטב וקצוץ דק |
אבקת קארי ומלח לפי הטעם |
פפריקה לקישוט |
אופן ההכנה |
חותכים את הטופו לקוביות קטנות מאוד או מגררים. מוסיפים את הירקות הקצוצים ומערבבים עם המיונז. מתבלים בחרדל, שמיר, כמות נדיבה של אבקת קארי ומלח. מפזרים למעלה פפריקה לקישוט, מכסים ומצננים במקרר לפחות שעה לפני ההגשה. אפשר לשמור בכלי סגור במקרר עד יומיים.
| חזרה | | |