שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פלפלים קלויים עם גבינה וזיתים / חנוך בר-שלום


חומרים
2 פלפלים אדומים קלויים בתחמיץ (ראו מתכון)
2 פלפלים ירוקים קלויים בתחמיץ
100 גרם גבינה צפתית
לרוטב:
1/2 כוס אורגנו טרי קצוץ
1/2 כוס שמן זית
15 זיתי תסוס (שחורים מצומקים), מגולענים וקצוצים
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1.  מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. 
  2. חותכים את הפלפלים והגבינה לרצועות רחבות ומסדרים על צלחת הגשה בצורת שתי וערב (או בצורה אחרת).  יוצקים את הרוטב על הפלפלים ומגישים.

חזרה