|
|
|
|
סלט סלרי
/ הדי שרון
|
חומרים
|
2 פקעות סלרי |
2 תפוחי עץ חמוצים |
1 בצל קטן (לא הכרחי) |
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (מעט שמיר, נענע, בזיליקום, כוסברה ופטרוזיליה) |
100 גרם אגוזים ושקדים קצוצים גס, או צנוברים, או גרעיני חמניות וכד' כולם קלויים קלות |
שמן זית או שמן אגוזים |
מיץ לימון |
מלח ופלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- חותכים את תפוחי-העץ לרצועות דקות או מגררים במגררת גסה. מוסיפים מיץ מחצי לימון ומערבבים.
- קולפים את הסלרי וחותכים או מגררים כמו את תפוחי-העץ. קוצצים דק את הבצל. מערבבים הכול יחד. מוסיפים עשבי תיבול קצוצים ומתבלים בשמן, מלח, פלפל ומיץ לימון. מפזרים את האגוזים/גרעינים ומגישים לאחר כמה דקות.
| חזרה | | |