שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות קינמון / פיליס גלזר


חומרים
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/2 1 כוסות סוכר חום לא מהודק
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל טבעית
1/2 כוס נבט חיטה
1/2 2 כוסות קמח מלא
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
לגילגול
1/4 כוס סוכר חום (עדיף סוכר חום בהיר, כגון דמררה)
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
  1.  מחממים את התנור ל 190 מעלות צלזיוס. 
  2. טורפים את החמאה והסוכר במערבל חשמלי או ביד. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו פנימה מוסיפים את נבט החיטה והווניל. 
  3. מעבירים את הקמח, אבקת האפייה והמלח דרך מסננת, ומוסיפים לתערובת. 
  4. בכלי קטן מערבבים את רבע כוס הסוכר החום עם הקינמון. 
  5. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל בינוני וטובלים בסוכר החום עם הקינמון. 
  6.  מניחים על דף אפייה משומן. משאירים רווח של 4 ס"מ בין הכדורים. משטיחים קלות. 
  7. אופים 10-8 דקות. בעזרת מרית, מורידים כמעט מייד מן התבנית ומצננים על גב רשת.


חזרה