שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממרח אגוזי קשיו וגבינה / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
100 גרם אגוזי קשיו או שקדים, או פיסטוקים מקולפים
200 גרם גבינת שמנת או גבינה לבנה 5%
2-4 כפות יוגורט
1 שן שום כתושה
1 כף פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. קולים את אגוזי הקשיו על רדיד אפייה בטוסטר אובן או במחבת יבשה.
  2. מרסקים לחתיכות קטנות במעבד-מזון. מערבבים את הגבינה והיוגורט ובוחשים פנימה את השום, אגוזי הקשיו והפטרוזיליה. מתבלים ומורחים על לחם. ניתן לשמור בכלי סגור במקרר.

חזרה