שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק עדשים וקארי / רוזאן גולד

מרק בעל מרקם גס.


חומרים (2 מנות)
2/3 כוס עדשים ירוקות
1/2 כוס בצלצלי שאלוט קצוצים דק (אם אין אפשר להחליף בבצל רגיל)
1 כפית אבקת קארי מאיכות טובה
4 כוסות מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. בסיר כבד בגודל בינוני שמים את העדשים, הבצל ואבקת הקארי, יחד עם 4 כוסות מים ו 2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 25 דקות.
  2. מעבירים למעבד מזון או ממחה ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.


חזרה