|
|
|
|
מרק עדשים וקארי
/ רוזאן גולד
מרק בעל מרקם גס.
|
חומרים (2 מנות)
|
2/3 כוס עדשים ירוקות |
1/2 כוס בצלצלי שאלוט קצוצים דק (אם אין אפשר להחליף בבצל רגיל) |
1 כפית אבקת קארי מאיכות טובה |
4 כוסות מים |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- בסיר כבד בגודל בינוני שמים את העדשים, הבצל ואבקת הקארי, יחד עם 4 כוסות מים ו 2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 25 דקות.
- מעבירים למעבד מזון או ממחה ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.
| חזרה | | |