משקה לאסי מחלב קוקוס עם נענע
/ מיכל לוי-אלחלל
משקה יוגורט צונן וקיצי שמקורו הודי. אפשר להגיש אותו מתוק מעט, כמו במתכון, או לחלופין להוסיף מלח ופלפל ולהגיש בתחילת ארוחה.
|
חומרים
|
4 כוסות חלב קוקוס |
4 מכלים יוגורט |
1/2 כוס נענע עלים קצוצים |
1/2 כוס קוקוס מגורר |
2 כפות סוכר |
אופן ההכנה |
- מאחסנים את כוסות ההגשה במקרר.
- מכניסים את כל החומרים לבלנדר (או למעבד המזון) ומפעילים ל 3 דקות. טועמים ומוסיפים עוד מעט סוכר אם יש צורך.
- יוצקים לכוסות המקוררות ומגישים.
|
חזרה |