שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סינטה במרינדה של בירה / פיליס גלזר


חומרים
500 גרם בשר סינטה ללא שומן, חתוך ל 4 סטייקים
למרינדה(גירסה 1):
1/4 כוס רוטב סויה
1/2 1 כוסות בירה
2 כפות סוכר חום
1 כפית ג'ינג'ר טחון טחון
למרינדה(גירסה 2):
1/4 כוס סוכר חום
1/2 1 כפות חרדל דיז'ון עם גרגרים
1 כף חומץ רגיל
1 בצל קצוץ דק
1 עלה דפנה
1/2 1 כוסות בירה
אופן ההכנה
  1. אופן ההכנה למרינדה מספר 1:
    מערבבים את החומרים בתבנית רדודה (לא אלומיניום) ומוסיפים את הסטייקים. מכסים ומקררים למשך שעה לפחות. מכינים בגריל או על האש.
  2. אופן ההכנה למרינדה מספר 2:
    מערבבים את כל החומרים בסיר קטן (לא אלומיניום). מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דקות. מצננים.
    יוצקים מעל הסטייקים, מכסים, ומקררים למשך שעה או שעתיים לפני שמכינים בגריל או על האש.


חזרה