שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

נקניקיות צ'וריסו עטופות בחזה אווז מעושן / בני סיידא


חומרים
5 כפות שמן
5 נקניקיות צ'וריסו חצויות לרוחבן
10 פרוסות חזה אווז מעושן
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט מהשמן במחבת כבדה. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים מכל הצדדים. מוציאים ומצננים.
  2. לקראת ההגשה עוטפים כל נקניקיה בפרוסת חזה אווז מעושן ומהדקים בקיסם עץ. לפני ההגשה מטגנים שוב עד שהמעטפת נעשית פריכה. מגישים חם.

חזרה