שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת פירות אירית / מיכל לוי-אלחלל


חומרים
50 גרם חמאה (או מרגרינה)
1/2 כוס דבש
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
1/4 1 כוסות קמח
350 גרם פירות מיובשים חתוכים לחתיכות גדולות
1 כוס אגוזי לוז
כלים:
תבנית אפייה מאורכת
אופן ההכנה
  1.  מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס). משמנים את התבנית ומרפדים את התחתית בנייר אפייה. 
  2. מקציפים קצת את החמאה בקערת המערבל, מוסיפים את הדבש והסוכר ומבליעים בחמאה. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל עד שנוצר מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח ומערבבים (בכף). 
  3. מוסיפים את הפירות והאגוזים ומערבבים בעדינות. אופים כשעה או עד שהקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

חזרה