|
|
|
|
סרדינים ברוטב שום, שמן זית ופלפל חריף
|
חומרים
|
10 סרדינים משומרים (רצוי ספרדיים), מסוננים מהשמן |
לרוטב: |
1/4 כוס שמן זית |
1 פלפל חריף קצוץ דק |
1 כפית פלפל שחור גרגירים |
6 שיני שום קצוצות |
1 בצל ירוק קצוץ דק |
1/3 כוס מיץ לימון |
מלח |
פפריקה חריפה |
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה |
2 כפות טימין עלים |
אופן ההכנה |
- מסדרים את הסרדינים בצלחת הגשה.
- מחממים את השמן במחבת קטנה, מוסיפים את הפלפלים, השום והבצל ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופפריקה ומבשלים כדקה.
- יוצקים את הרוטב על הדגים, מפזרים פטרוזיליה וטימין ומגישים בטמפרטורת החדר.
| חזרה | | |