שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סרדינים ברוטב שום, שמן זית ופלפל חריף


חומרים
10 סרדינים משומרים (רצוי ספרדיים), מסוננים מהשמן
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1 פלפל חריף קצוץ דק
1 כפית פלפל שחור גרגירים
6 שיני שום קצוצות
1 בצל ירוק קצוץ דק
1/3 כוס מיץ לימון
מלח
פפריקה חריפה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות טימין עלים
אופן ההכנה
  1. מסדרים את הסרדינים בצלחת הגשה.
  2. מחממים את השמן במחבת קטנה, מוסיפים את הפלפלים, השום והבצל ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופפריקה ומבשלים כדקה.
  3. יוצקים את הרוטב על הדגים, מפזרים פטרוזיליה וטימין ומגישים בטמפרטורת החדר.

חזרה