שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תפוחי אדמה ברוטב זיתים ורוקט / חנוך בר שלום


חומרים
4 תפוחי אדמה
לרוטב:
1/2 כוס שמן תירס
1/4 כוס שמן זית
50 גרם זיתי קלמטה מגולענים ופרוסים
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
1 כף חרדל דיז'ון
1 כפית דבש
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס עלי רוקט (או ריחן) חתוכים לרצועות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, עד שהם מתרככים. מצננים, מקלפים וחותכים לקוביות. 
  2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על תפוחי האדמה ומערבבים. משהים לפחות 4 שעות לספיגת הטעמים.

חזרה