שלח להדפסה  
שבועות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלילי גבינת רוקפור וגבינת צ'דר / בני סיידא

הכמויות מספיקות ל 40 עוגיות קטנות.


חומרים
350 גרם קמח תופח
200 גרם חמאה רכה
150 גבינת רוקפור מגוררת
100 גרם גבינת צ'דר מגוררת
200 גרם גבינה לבנה 9%
מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
לעיטור:
1 ביצה טרופה
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק
אופן ההכנה
  1. שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד. מאחסנים במקרר כחצי שעה.
  2. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס). מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  3. מחלקים את הבצק ל 40 כדורים וצרים מכל אחד מהם גליל באורך כ 5 ס"מ. מניחים בתבנית, ברווחים בין גליל לגליל. מורחים את הגלילים בביצה טרופה ואופים 20-30 דקות, עד שהם מזהיבים. זורים עליהם את הקשקבל ואופים 5 דקות נוספות.

חזרה