גלילי גבינת רוקפור וגבינת צ'דר
/ בני סיידא
הכמויות מספיקות ל 40 עוגיות קטנות.
|
חומרים
|
350 גרם קמח תופח |
200 גרם חמאה רכה |
150 גבינת רוקפור מגוררת |
100 גרם גבינת צ'דר מגוררת |
200 גרם גבינה לבנה 9% |
מלח |
1 כפית פלפל שחור גרוס |
לעיטור: |
1 ביצה טרופה |
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק |
אופן ההכנה |
- שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד. מאחסנים במקרר כחצי שעה.
- מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס). מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מחלקים את הבצק ל 40 כדורים וצרים מכל אחד מהם גליל באורך כ 5 ס"מ. מניחים בתבנית, ברווחים בין גליל לגליל. מורחים את הגלילים בביצה טרופה ואופים 20-30 דקות, עד שהם מזהיבים. זורים עליהם את הקשקבל ואופים 5 דקות נוספות.
|
חזרה |