|
|
|
|
טירשי - סלט דלעת טריפוליטאי
/ בני סיידא
|
חומרים
|
1.5 כוסות דלעת חתוכה לקוביות |
3/4 כוסות שמן |
1 כפית מלח |
6 שיני שום כתושות |
1 כף שטוחה של פפריקה מתוקה |
פפריקה חריפה לפי הטעם |
1 כפית קימל טחון |
1/4 כוס מים |
1/4 כוס חומץ הדרים |
אופן ההכנה |
- שמים את הדלעת, השמן והמלח בסיר גדול ומבשלים על להבה בינונית כשעה. מפעם לפעם מערבבים ומועכים את הדלעת תוך כדי בישול, במועך תפוחי-אדמה.
- בוחשים בקערה קטנה את השום, הפפריקה, הקימל והמים, מוסיפים לדלעת ומבשלים 5 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים את החומץ ומערבבים. מצננים, מאחסנים בקופסה סגורה במקרר, ומגישים למחרת.
| חזרה | | |