שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות שקדים באבקת סוכר / אריק חכימי


חומרים (8 מנות)
1/2 ק"ג שקדים , מושרים במים למשך הלילה במקרר וקלופים מהקליפה החומה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
קליפה מגוררת מ 1 לימון
4 חלבונים
עטרות נייר קטנות
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס).
  2. טוחנים את השקדים במעבד מזון ומוסיפים את הסוכר, הווניל וקליפת הלימון. מוסיפים את החלבונים בזה אחר זה ומערבבים לעיסה חלקה.
  3. מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה כדורים קטנים. מגלגלים כל כדור באבקת הסוכר ומניחים בעטרת נייר.
  4. מסדרים בתבניות ואופים כ 20 דקות, עד שהעוגיות מתבקעות. מגישים עם תה ועלי שיבא.


חזרה