שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פירות ברוטב בזיליקום / מיכל לוי-אלחלל


חומרים (8 מנות)
1 ק"ג פירות טריים (מבחר פרות העונה)
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
צרור גבעולי בזיליקום מופרדים לעלים
אופן ההכנה
  1.  חותכים את הפירות ושמים בקערה. 
  2. מרתיחים את המים עם הסוכר והבזיליקום בסיר בינוני, כ 5 דקות, תוך כדי ערבוב. בעודו חם מסננים את הסירופ ומסלקים את העלים.
  3. יוצקים את הסירופ על הפירות ומערבבים. מצננים כחצי שעה מעבירים לקערת הגשה ומגישים

חזרה