|
|
|
|
סלט פירות ברוטב בזיליקום
/ מיכל לוי-אלחלל
|
חומרים (8 מנות)
|
1 ק"ג פירות טריים (מבחר פרות העונה) |
2 כוסות מים |
1 כוס סוכר |
צרור גבעולי בזיליקום מופרדים לעלים |
אופן ההכנה |
- חותכים את הפירות ושמים בקערה.
- מרתיחים את המים עם הסוכר והבזיליקום בסיר בינוני, כ 5 דקות, תוך כדי ערבוב. בעודו חם מסננים את הסירופ ומסלקים את העלים.
- יוצקים את הסירופ על הפירות ומערבבים. מצננים כחצי שעה מעבירים לקערת הגשה ומגישים
| חזרה | | |