שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנפיים מטוגנות ברוטב חריף- מתוק / אבי שטייניץ


חומרים
16 כנפי עוף נקיות
שמן לטיגון עמוק
1 כוס רוטב חריף מתוק (רוטב אדום עם זרעים של פלפל אדום חריף, שנמכר מוכן בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק ובחלק מרשתות השיווק)
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה או חמאה
2 כפות סוכר
להגשה:
שומשום קלוי
אופן ההכנה
  1.  מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק לא חם מדי (150 מעלות ) 5-4 דקות . מוציאים ומספיגים על מגבות נייר ושומרים את השמן לטיגון נוסף.
  2. שורים את הכנפיים ברוטב כ- 4 שעות. 
  3.  מוציאים את הכנפיים מהרוטב ומטגנים שוב בשמן עמוק חם מאוד עד שהן שחומות ופריכות. נזהרים שהכנפיים לא יישרפו.
  4. מחממים את המרגרינה עם הסוכר במחבת עד שהסוכר נמס ומשחים קלות. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומסירים מהאש. יוצקים את הרוטב על הכנפיים, זורים עליהן שומשום ומגישים.

חזרה