|
|
|
|
כריך כבדי עוף ובצל
/ אבי שטייניץ
2 כריכים
|
חומרים
|
1 בצל גדול, חתוך לטבעות |
שמן זית לטיגון |
300 גרם כבדי עוף (רצוי טריים), שטופים, מנוקים וחצויים |
מלח ופלפל גרוס |
1 כף חומץ בלסמי |
2-3 עלי מרווה |
1 בגט חצוי (ללא הקצוות) פרוס לרוחב (או פרוסות באגט קלויות) |
אופן ההכנה |
- מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא משחים ומעבירים לקערית בכף מחוררת.
- מוסיפים את הכבדים למחבת ומטגנים כדקה. מחזירים את הבצל למחבת ומטגנים יחד עוד 4-5 דקות. מתבלים ומוסיפים את החומץ והמרווה.
- מניחים את תערובת הכבדים על הפרוסות התחתונות ומכסים בפרוסות הנותרות (אם רוצים, מעוכים קצת את הכבדים במזלג ומחלקים את הכמות בין כל הפרוסות הקלויות. מגישים ללא כיסוי, בנוסח הקרוסטיני האיטלקיים).
| חזרה | | |