שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כריך כבדי עוף ובצל / אבי שטייניץ

2 כריכים


חומרים
1 בצל גדול, חתוך לטבעות
שמן זית לטיגון
300 גרם כבדי עוף (רצוי טריים), שטופים, מנוקים וחצויים
מלח ופלפל גרוס
1 כף חומץ בלסמי
2-3 עלי מרווה
1 בגט חצוי (ללא הקצוות) פרוס לרוחב (או פרוסות באגט קלויות)
אופן ההכנה
  1. מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא משחים ומעבירים לקערית בכף מחוררת.
  2. מוסיפים את הכבדים למחבת ומטגנים כדקה. מחזירים את הבצל למחבת ומטגנים יחד עוד 4-5 דקות. מתבלים ומוסיפים את החומץ והמרווה.
  3. מניחים את תערובת הכבדים על הפרוסות התחתונות ומכסים בפרוסות הנותרות (אם רוצים, מעוכים קצת את הכבדים במזלג ומחלקים את הכמות בין כל הפרוסות הקלויות. מגישים ללא כיסוי, בנוסח הקרוסטיני האיטלקיים).

חזרה