|
|
|
|
כריך סלמון מעושן וביצים
/ אבי שטייניץ
|
חומרים (2 מנות)
|
4 ביצים |
4 כפות שמנת מתוקה |
מלח ופלפל לבן |
2 כפות חמאה לטיגון |
150 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות |
1 כפית עירית קצוצה |
2 לחמניות רכות |
גבינת שמנת |
אופן ההכנה |
- טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים.
- מחממים את החמאה במחבת על להבה בינונית, מוסיפים את הביצים ומטגנים תוך ערבוב במזלג עד שהן קרושות למחצה. מוסיפים את הסלמון, מערבבים ומוסיפים את העירית הקצוצה.
- מורחים את הלחמניות בגבינת שמנת וממלאים בביצים.
| חזרה | | |