שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כריך סלמון מעושן וביצים / אבי שטייניץ


חומרים (2 מנות)
4 ביצים
4 כפות שמנת מתוקה
מלח ופלפל לבן
2 כפות חמאה לטיגון
150 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות
1 כפית עירית קצוצה
2 לחמניות רכות
גבינת שמנת
אופן ההכנה
  1. טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים.
  2. מחממים את החמאה במחבת על להבה בינונית, מוסיפים את הביצים ומטגנים תוך ערבוב במזלג עד שהן קרושות למחצה. מוסיפים את הסלמון, מערבבים ומוסיפים את העירית הקצוצה.
  3. מורחים את הלחמניות בגבינת שמנת וממלאים בביצים.

חזרה