|
|
|
|
מעטפות סינטה בקר בשזיפים ובצל
/ אבי שטייניץ
|
חומרים (4 מנות)
|
4 פרוסות סינטה בקר במשקל 140-150 גרם כל אחת |
למלית: |
2 בצלים גדולים, חצויים ופרוסים |
שמן לטיגון |
180 גרם שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים גס |
מלח ופלפל |
2 כפות צנוברים קלויים |
אופן ההכנה |
- פורסים כל פרוסת בשר לשניים, אבל לא עד הסוף, כך שייוצרו מעין כריכים למילוי.
- מטגנים את הבצל במעט שמן עד שהוא משחים. מוסיפים את השזיפים והנענע, מתבלים ומסירים מהאש. מצננים לגמרי ומוסיפים את הצנוברים.
- ממלאים כל כריך בשר ברבע מכמות המלית וסוגרים בעזרת קיסם. מחממים שמן לטיגון ומטגנים את הכריכים משני הצדדים עד שהבשר משחים. מגישים חם.
| חזרה | | |