שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מעטפות סינטה בקר בשזיפים ובצל / אבי שטייניץ


חומרים (4 מנות)
4 פרוסות סינטה בקר במשקל 140-150 גרם כל אחת
למלית:
2 בצלים גדולים, חצויים ופרוסים
שמן לטיגון
180 גרם שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים גס
מלח ופלפל
2 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
  1.  פורסים כל פרוסת בשר לשניים, אבל לא עד הסוף, כך שייוצרו מעין כריכים למילוי. 
  2. מטגנים את הבצל במעט שמן עד שהוא משחים. מוסיפים את השזיפים והנענע, מתבלים ומסירים מהאש. מצננים לגמרי ומוסיפים את הצנוברים.
  3. ממלאים כל כריך בשר ברבע מכמות המלית וסוגרים בעזרת קיסם. מחממים שמן לטיגון ומטגנים את הכריכים משני הצדדים עד שהבשר משחים. מגישים חם.

חזרה