שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק ירקות סיני / אבי שטייניץ


חומרים
1 ליטר מרק ירקות צח
1 כפית סוכר
1/2 כף מלח
2 שיני שום כתושות
1/2 שורש ג'ינג'ר טרי
1/2 כוס גזר חתוך לגפרורים
1/2 כוס קישואים חתוכים לרצועות דקות
1/4 כוס כרובית מפורקת לפרחים קטנים
1/4 כוס ברוקולי טרי מפורק לפרחים קטנים
1/2 1 כפות קורנפלור מדולל ב- 2 כפות מים
חופן כרוב חתוך גס
חופן בצל ירוק חתוך גס
חופן נבטים
3/4 כף שמן שומשום
להגשה:
רוטב סויה
אופן ההכנה
  1. מביאים את המרק הצח לרתיחה עם הסוכר, המלח, השום והג'ינג'ר. מוסיפים את הגזר, הקישואים,
  2. הכרובית והברוקלי. ממתינים דקה וחצי, מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומערבבים היטב למניעת גושים.
    בודקים את תיבול המרק ומוסיפים את שאר הירקות . 
  3. מסירים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום. מגישים מייד עם רוטב סויה בנפרד.

חזרה