|
|
|
|
מרק ירקות סיני
/ אבי שטייניץ
|
חומרים
|
1 ליטר מרק ירקות צח |
1 כפית סוכר |
1/2 כף מלח |
2 שיני שום כתושות |
1/2 שורש ג'ינג'ר טרי |
1/2 כוס גזר חתוך לגפרורים |
1/2 כוס קישואים חתוכים לרצועות דקות |
1/4 כוס כרובית מפורקת לפרחים קטנים |
1/4 כוס ברוקולי טרי מפורק לפרחים קטנים |
1/2 1 כפות קורנפלור מדולל ב- 2 כפות מים |
חופן כרוב חתוך גס |
חופן בצל ירוק חתוך גס |
חופן נבטים |
3/4 כף שמן שומשום |
להגשה: |
רוטב סויה |
אופן ההכנה |
- מביאים את המרק הצח לרתיחה עם הסוכר, המלח, השום והג'ינג'ר. מוסיפים את הגזר, הקישואים,
- הכרובית והברוקלי. ממתינים דקה וחצי, מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומערבבים היטב למניעת גושים.
בודקים את תיבול המרק ומוסיפים את שאר הירקות .
- מסירים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום. מגישים מייד עם רוטב סויה בנפרד.
| חזרה | | |