שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט חסה ברוטב וינגרט ופירות / אבי שטייניץ


חומרים
1 חסה שטופה היטב, מיובשת וקרועה לפיסות (או עלים מסוגי חסה שונים)
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
1/4 כוס נקטר פירות לפי הטעם
מלח ופלפל לבן
מעט סוכר
לעיטור:
גרגירי רימון
פלחי מנגו
פלחי תפוחי עץ
פלחי אגסים
ענבים
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב בקערית או בצנצנת.
  2. לפני ההגשה מעבירים את החסה לקערת הגשה, יוצקים את הרוטב ומערבבים. מעטרים באחד או יותר מהפירות.


חזרה