|
|
|
|
סלט חסה ברוטב וינגרט ופירות
/ אבי שטייניץ
|
חומרים
|
1 חסה שטופה היטב, מיובשת וקרועה לפיסות (או עלים מסוגי חסה שונים) |
לרוטב: |
1/4 כוס שמן זית |
1/4 כוס חומץ בן יין לבן |
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי |
1/4 כוס נקטר פירות לפי הטעם |
מלח ופלפל לבן |
מעט סוכר |
לעיטור: |
גרגירי רימון |
פלחי מנגו |
פלחי תפוחי עץ |
פלחי אגסים |
ענבים |
אופן ההכנה |
- מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב בקערית או בצנצנת.
- לפני ההגשה מעבירים את החסה לקערת הגשה, יוצקים את הרוטב ומערבבים. מעטרים באחד או יותר מהפירות.
| חזרה | | |