|
|
|
|
מרק בטטה מוקרם
|
חומרים (4 מנות)
|
1/2 1 כוסות בטטה חתוכה לקוביות |
מים כדי כיסוי הבטטה בסיר |
1 כף חמאה |
1 כף קמח |
1/2 1 כפיות מלח |
1/4 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר |
1/8 כפית קינמון |
1/8 כפית אגוז מוסקט טחון |
1 כף טימין |
1 כף סוכר חום |
1/2 1 כוסות מרק עוף אפשר מאבקה אבל רק של 'קנור', או מים |
1 כוס חלב |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הבטטה בסיר עם מי הבישול במשך 20-30 דקות. מסננים.
- במעבד מזון טוחנים יחד את הבטטה המבושלת, החמאה, הקמח, התבלינים, הסוכר ומרק העוף או המים. מעבדים למחית חלקה.
- מעבירים את התערובת לסיר. מוסיפים את החלב, ומביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים עוד 5 דקות. מגישים מיד.
| חזרה | | |