שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף עם אפונה טרייה ושקדים ירוקים / מיקה גולדמן

השילוב של המתיקות של האפונה והחמיצות של השקדים פשוט נהדר! בתאבון.


חומרים (4 מנות)
4 כרעי עוף
300 גרם אפונה טרייה מקולפת, אם אין אפשר להשתמש בקפואה
1 ראש שום טרי, מופרד לשינים קלופות
200 גרם שקדים ירוקים שטופים ופרוסים
1 בצל גדול, קצוץ
מעט כורכום
שמן זית
מלח
אופן ההכנה
  1.  בסיר, מאדים בשמן זית את הבצל הקצוץ, נזהרים לא להשחים, מוסיפים את שיני השום ואחרי דקה מוסיפים את השקדים והאפונה. מוסיפים שתי כוסות מים חמים, כורכום ומעט מלח.
  2. במחבת נפרד משחימים את העוף במעט שמן זית, מוסיפים לסיר של השקדים מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה.

חזרה