עוף עם אפונה טרייה ושקדים ירוקים
/ מיקה גולדמן
השילוב של המתיקות של האפונה והחמיצות של השקדים פשוט נהדר! בתאבון.
|
חומרים (4 מנות)
|
4 כרעי עוף |
300 גרם אפונה טרייה מקולפת, אם אין אפשר להשתמש בקפואה |
1 ראש שום טרי, מופרד לשינים קלופות |
200 גרם שקדים ירוקים שטופים ופרוסים |
1 בצל גדול, קצוץ |
מעט כורכום |
שמן זית |
מלח |
אופן ההכנה |
- בסיר, מאדים בשמן זית את הבצל הקצוץ, נזהרים לא להשחים, מוסיפים את שיני השום ואחרי דקה מוסיפים את השקדים והאפונה. מוסיפים שתי כוסות מים חמים, כורכום ומעט מלח.
- במחבת נפרד משחימים את העוף במעט שמן זית, מוסיפים לסיר של השקדים מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה.
|
חזרה |