שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק תרד / אבי שטייניץ


חומרים (6 מנות)
מעט שמן לטיגון
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
500 גרם תרד טרי, מנוקה מעוקצים, שטוף היטב וקצוץ דק
1 צרור עירית קצוצה
1.25 ליטר מרק עוף צח או מים
1 כפית מיץ לימון
1 תפוח אדמה גדול, קלוף, מבושל וחתוך לקוביות
אגוז מוסקט
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום עד שהם מתחילים להזהיב. מוסיפים את התרד הקצוץ ואת העירית ומערבבים.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
  3. מרסקים את המרק בבלנדר יד או במעבד המזון, בודקים את התיבול ומגישים חם, אפשר להגיש עם קרוטונים, שקדים קלויים ופרוסים או צנוברים קלויים.


חזרה