1. שוטפים את הבשר או העצמות (אפשר להשתמש בשניהם, בכמות כוללת של 1 ק"ג). מניחים בסיר גדול ורחב. 2. קולפים את הפול הטרי. קולפים את תפוחי-האדמה והגזרים וחותכים לקוביות. מנקים את הכרשות וחותכים לפרוסות. חותכים את הכרוב לרצועות. 3. מעבירים את הפול ואת כל הירקות לסיר, מכסים ב 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים. 4. מוסיפים מלח ופלפל ומניחים את צרור הכוסברה על הירקות והבשר שבסיר. ממשיכים לבשל עוד 30 דקות. מגישים חם.
|