שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב אלפרדו


חומרים
150 גרם חמאה
1 כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מכניסים את החמאה למעבד מזון ומעבדים עד שהחמאה מתרככת מעט. מוסיפים את השמנת והגבינה ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  2. מעבירים את התערובת לסיר קטן, מוסיפים את הפלפל השחור ומצמצמים (על אש נמוכה) עד לקבלת הסמיכות הרצויה.


חזרה