עוגיות מבצק פריך
/ אביבה כהן
אם באים אורחים בהתראה קצרה, מכינים ומגישים חם. טוב וטעים. מעל הרולדה ניתן למרוח ביצה עם שומשום. מומלץ מאוד.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילת מרגרינה או חמאה (200 גרם) |
1 שקית אבקת אפייה |
1 שקית סוכר וניל |
3-1/2 3 כוסות קמח |
אופן ההכנה |
- לשים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד ומכניסים למקרר ללילה שלם (או שעה לכל הפחות).
- מוציאים מהמקרר, פורסים את הבצק על השיש, חותכים לרצועות, ממלאים במה שרוצים מגלגלים לרולדה ואופים בתנור בחום בינוני (150 מעלות צלזיוס).
|
חזרה |