שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות מבצק פריך / אביבה כהן

אם באים אורחים בהתראה קצרה, מכינים ומגישים חם. טוב וטעים. מעל הרולדה ניתן למרוח ביצה עם שומשום. מומלץ מאוד.


חומרים (4 מנות)
1 חבילת מרגרינה או חמאה (200 גרם)
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
3-1/2 3 כוסות קמח
אופן ההכנה
  1.  לשים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד ומכניסים למקרר ללילה שלם (או שעה לכל הפחות). 
  2. מוציאים מהמקרר, פורסים את הבצק על השיש, חותכים לרצועות, ממלאים במה שרוצים מגלגלים לרולדה ואופים בתנור בחום בינוני (150 מעלות צלזיוס).
חזרה