שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קוביות שורש סלרי בזעפרן / אנה וגנר


חומרים
6 ראשי סלרי גדולים, יפים ומוצקים
20 חוטי זעפרן
אופן ההכנה
  1.  קולפים את ראשי הסלרי ושוטפים היטב, אבל ממש היטב. בסכין חדה, חותכים לקוביות אחידות, עד כמה שניתן, בגודל 2X2X2 סנטימטרים.
  2. מניחים בסיר, מכסים במים וממליחים קלות. שופתים על הכיריים, מוסיפים כ–20 חוטי זעפרן, מערבבים, מבשלים בסיר מכוסה על אש בינונית כרבע שעה.
חזרה