|
|
|
|
סלט חסה, תפוחי עץ ורקט ברוטב מתוק חריף
/ אנה וגנר
|
חומרים
|
2 חסות |
4 תפוחי עץ "גראנד" או "חרמון" |
צרור עלי רוקט |
צרור בצל ירוק |
לרוטב: |
3 כפות חרדל דיז'ון עם גרגירים |
3 כפות מיונז |
3 כפות קטשופ |
1 כפית טבסקו |
3 כפות מים |
1/2 כפית מלח |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצת סגורה, עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך.
- שוטפים ומייבשים את עלי החסה לאחר שסילקתם שורה או שתיים של עלים חיצוניים, קורעים ביד וזורקים לקערה גדולה.
- חוצים את התפוחים לשמיניות, מניחים מעל לחסה. קוצצים את עלי הרוקט ואת הבצל הירוק וגם אותם מניחים ממעל. יוצקים רוטב, מגישים לשולחן ומערבבים.
| חזרה | | |