שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט חסה, תפוחי עץ ורקט ברוטב מתוק חריף / אנה וגנר


חומרים
2 חסות
4 תפוחי עץ "גראנד" או "חרמון"
צרור עלי רוקט
צרור בצל ירוק
לרוטב:
3 כפות חרדל דיז'ון עם גרגירים
3 כפות מיונז
3 כפות קטשופ
1 כפית טבסקו
3 כפות מים
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
  1.  מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצת סגורה, עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. 
  2. שוטפים ומייבשים את עלי החסה לאחר שסילקתם שורה או שתיים של עלים חיצוניים, קורעים ביד וזורקים לקערה גדולה. 
  3. חוצים את התפוחים לשמיניות, מניחים מעל לחסה. קוצצים את עלי הרוקט ואת הבצל הירוק וגם אותם מניחים ממעל. יוצקים רוטב, מגישים לשולחן ומערבבים.
חזרה