|
|
|
|
חזרת אדומה
/ אנה וגנר
|
חומרים
|
שורש חזרת גדול ויפה, במשקל 200 גרם לפחות |
2-3 סלק אדום |
1 כף חומץ הדרים |
מלח |
פלפל שחור |
1 כפית סוכר |
אופן ההכנה |
- מצטיידים במסכת צלילה ובשנורקל. כן, מרכיבים את זה על הראש או שבוכים.
- קולפים את שורש החזרת בסכין חדה ומעבדים לשבבים במעבד מזון. האמיצים מגררים בפומפיה.
- קולפים את הסלקים וחוצים אותם לרבעים. מבשלים במים שהומלחו קלות, בערך 20 דקות. מקררים ומגררים בפומפיה.
- מערבבים את כל חומרי החזרת, מתעטשים, מכסים ומאשפזים במקרר.
| חזרה | | |