שלח להדפסה  
חג ומועד

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חזרת אדומה / אנה וגנר


חומרים
שורש חזרת גדול ויפה, במשקל 200 גרם לפחות
2-3 סלק אדום
1 כף חומץ הדרים
מלח
פלפל שחור
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
  1.  מצטיידים במסכת צלילה ובשנורקל. כן, מרכיבים את זה על הראש או שבוכים. 
  2.  קולפים את שורש החזרת בסכין חדה ומעבדים לשבבים במעבד מזון. האמיצים מגררים בפומפיה. 
  3. קולפים את הסלקים וחוצים אותם לרבעים. מבשלים במים שהומלחו קלות, בערך 20 דקות. מקררים ומגררים בפומפיה.
  4. מערבבים את כל חומרי החזרת, מתעטשים, מכסים ומאשפזים במקרר.

חזרה