|
|
|
|
קומפוט
/ אנה וגנר
|
חומרים
|
6 תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים לשמיניות |
200 גרם משמשים מיובשים |
100 גרם צימוקים |
250 גרם שזיפים מיובשים ומגולענים |
5 כפות סוכר |
1 לימון סחוט |
סליל קליפת לימון |
מקל קינמון |
מים |
אופן ההכנה |
- מניחים את כל החומרים, חוץ ממיץ הלימון, בתוך סיר וממלאים מים כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בלי מכסה בערך 20 דקות, או עד שכל הפירות נופחים את נשמתם.
- מניחים לעסק להתקרר, טועמים: לפעמים זה זועק למיץ לימון, לפעמים – לעוד קצת סוכר. מצננים במקרר. מחלקים לקעריות קריסטל אישיות ומגישים.
| חזרה | | |