שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כבדי עוף ביין / חנוך בר-שלום


חומרים
1 ק"ג כבדי עוף טריים ומנוקים
2 בצלים קטנים, פרוסים
50 גרם חמאה
1/2 כוס קמח
לרוטב:
1 בקבוק יין אדום טוב
4 כפות דבש
2 כפות חרדל גרגרים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. בסיר רחב ושטוח מבשלים ומצמצמים את היין לכדי 1/3 מנפחו. מוסיפים את הדבש והחרדל וממשיכים לצמצם עד שיסמיך. מתבלים במלח ופלפל.
  2. במחבת נפרדת מטגנים את פרוסות הבצל עד שיזהיבו.מקמחים את הכבדים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן עד שהכבדים ורודים מבפנים. מוסיפים את הרוטב למחבת, מחממים ומגישים.

חזרה