שלח להדפסה  
חג ומועד

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מצה ברייט / גיל דולב


חומרים
4 מצות
4 ביצים
1/4 כוס שמן
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
קערת מים
אופן ההכנה
  1. שוברים את המצות ומכניסים אותם לתוך קערת המים מחכים שתי דקות שהמצות יתרככו ומוציאים את המים. משאירים את המצות בקערה.
  2. שוברים את הביצים ומוסיפים מערבבים טוב טוב. מתבלים בפלפל ומלח.
  3. מחממים את השמן במחבת על להבה גדולה כשהשמן חם מאוד, שופכים את העיסה לתוך המחבת עד שצד אחד מתבשל ואז הופכים( מומלץ לקחת צלחת לשים על המחבת ופשוט להפוך אותה ומהצלחת שוב למחבת) בערך בערך 5 דקות כל צד. מתקנים תיבול ומגישים.

חזרה