שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טאפס / נירית בלייר


חומרים (3 מנות)
2 תפוחי אדמה
1 בטטה
5 עגבניות מיובשות
5 זיתים שחורים
5 עלי בזיליקום
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 220 מעלות צלזיוס. עוטפים את תפוחי האדמה והבטטה בנייר כסף ואופים בתנור במשך 40 דקות או עד שהם התרככו. מוציאים ומצננים.
  2. משרים את העגבניות המיובשות במים רותחים כ 20 דקות.
  3. חותכים את הבטטה ותפוחי האדמה לקוביות. מוציאים את העגבניות מהמים, קוצצים ומוסיפים. קוצצים גם את הבזיליקום והזיתים ומוסיפים.
  4. מערבבים יחד את חומץ בלסמי, שמן, מלח ופלפל. מוסיפים לסלט ומגישים.
חזרה