|
|
|
|
טאפס
/ נירית בלייר
|
חומרים (3 מנות)
|
2 תפוחי אדמה |
1 בטטה |
5 עגבניות מיובשות |
5 זיתים שחורים |
5 עלי בזיליקום |
2 כפות חומץ בלסמי |
1 כף שמן זית |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל 220 מעלות צלזיוס. עוטפים את תפוחי האדמה והבטטה בנייר כסף ואופים בתנור במשך 40 דקות או עד שהם התרככו. מוציאים ומצננים.
- משרים את העגבניות המיובשות במים רותחים כ 20 דקות.
- חותכים את הבטטה ותפוחי האדמה לקוביות. מוציאים את העגבניות מהמים, קוצצים ומוסיפים. קוצצים גם את הבזיליקום והזיתים ומוסיפים.
- מערבבים יחד את חומץ בלסמי, שמן, מלח ופלפל. מוסיפים לסלט ומגישים.
| חזרה | | |