שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פאי פקאן / ynet


חומרים
1 כוס דבש
3 ביצים טרופות
3 כפות חמאה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אגוזי פקאן קלופים וקצוצים
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
1 מתכון בסיסי לבצק טארט (ראו מימין)
אופן ההכנה
  1. מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית פאי בקוטר 20 -22 ס"מ. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר.
  2. מחממים את הדבש בסיר קטן מעל להבה בינונית. הדבש צריך להיות נוזלי מאוד. מכבים את האש ומוסיפים את הביצים בהדרגה תוך בחישה מתמדת (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).
  3. מוסיפים את החמאה, הוניל, הפקאנים והמוסקט. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקרר ויוצקים לתוכה את התערובת.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלזיוס במשך 40-30 דקות.

חזרה