שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב רוזה לפסטה / מיה פופקו


חומרים
1 בצל
2-3 שיני שום
2-3 עגבניות טריות ויפות
1 מכל שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  1. חותכים את הבצל והשום לחתיכות קטנות ומזהיבים במחבת עם מעט שמן זית משובח.
  2. חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים בהדרגה את התבלינים.
  4. ברגע שהעגבניות מתרככות (אך לא הופכות לעיסה) מוסיפים את השמנת מנמיכים את האש.
  5. לאחר כ 5 דקות מוסיפים לפסטה חמה ומגישים מיד (רצוי עם פרמזן).
חזרה